Lej konference- og kursuslokaler

Se konferencelokalerne

Symbion Konferencecenter

Symbion Konferencecenter: Gør brug af vores in-house kompetencer

Symbion Konferencecenter er ikke som konferencecentre er flest. Vi er nemlig unikke ene og alene i kraft af de 175 virksomheder, som bor under samme tag.  

Viden skal deles 
Torsdag d. 9. juni bød Symbion Konferencecenter kunder og interessenter velkommen for på én og samme tid at give dem mulighed for at lære konferencecenterets faciliteter bedre at kende, og for at de kunne møde nogle af de kompetencer og ydelser, som bor her. 

Derfor viste vi på rundvisningen ikke kun konferencecenterets faciliteter – vi introducerede også nogle af de virksomheder, som lejer kontorlokaler i Symbion. Mange af dem ligger nemlig inde med viden, der har vist sig yderst interessant ift. afholdelse af konferencer, events og gå-hjem-møder.

Styrk fagligheden. Få input udefra 
På enhver konference kan et afbræk fra programmet eller et sceneskift til noget uventet give ny energi, nye perspektiver og nye ideer til deltagerne.

Skal du eksempelvis afholde en konference om arbejdsmiljø, kan det være gunstigt at få indsigt fra og i en virksomhed, der har udviklet et system til håndtering af rekruttering ved sygdom. Det kan meget nemt gå hen og være præcis dét, der bliver husket som værende anderledes og forløsende for mødedeltagerne.

På arrangementet deltog en håndfuld af de virksomheder, der lejer lokaler i Symbion. Deres kompetencer spænder bredt, men de har det til fælles, at de har et værditilbud, som er relevant for mødeplanlæggere og konferenceafholdere: 

  • PairWise: Faciliterer prioriterings- og beslutningsprocesser baseret på internationalt anerkendt teori og metode. Dialogen omkring mål, kriterier, alternativer og omkostninger understøttes, så møde-/konferencedeltagerne hurtigere når frem til konsensus og konklusioner, som alle kan bakke op omkring.
  • TabSurvey: Giver dig mulighed for at få instant feedback på dit møde eller din konference. Gå i dialog med deltagere på stedet og reagér på svarene, mens de afgives. Ikke ugers ventetid og lange evalueringsskemaer efterfølgende.
  • Leanius: Det succesfulde brand kommunikerer. Ikke mindst under møder og events, hvor brandet er aktivt til stede og rammer arrangementet ind. Leanius fortæller den gode historie med brug af både billede og lyd. 
  • TeamString by HivePeople: Der sker altid noget bag kulisserne lige op til tæppefald, og mens musikken spiller: En kollega bliver syg eller forhindret, og I skal finde en afløser her og nu. TeamString er den app, der kan håndtere dette.
  • UseTheUser: Ét er hvad I og jeres mødedeltagere forventer. Noget andet er, hvad deres reelle oplevelse af arrangementet har været. Her gælder det om at stille de rigtige spørgsmål, at lytte til svarene og om at observere dét, der ligger mellem linjerne. 

Disse fem virksomheder er blot et lille udvalg af husets mange lejere, og der er derfor et stort potentiale for at levere værdi hos (helt) andre virksomheder og organisationer, end de fleste anser for at være kundeemner.

Hans Ravnkjær Larsen, Cheche, bandt enderne sammen på dagen og gør det gerne også fremover. Kommentarer eller spørgsmål kan sendes til ham via mail.

Find vej 

 

Kontakt os:
booking@remove-this.symbion.dk 

+45 3917 9999 / +45 2211 3855


Personer: < 160 personer
Lokaler:   10 - 300 m2
Udstyr:     Projektor, wifi, whiteboard og flipover

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Konferencecenteret er handicapvenligt.

Ring 3917 9999